• Przejdź do menu
  • Przejdź do artykułu
  • Przejdź do kontaktu
  • Przejdź do mapy strony
  • Tryb domyślny
  • Tryb nocny
  • Kontrast
  • A A A
  • Stały układ Szeroki układ
  • A- A A+
Zespół Szkół Zawodowych
  • Start
  • O Szkole
    • Organy i kadra szkoły
      • Dyrekcja Szkoły
      • Rada Rodziców
      • Samorząd Uczniowski
      • Grono pedagogiczne
      • Wychowawcy klas
    • Współpraca zagraniczna
      • Kształcimy zawodowo
      • Projekt Comenius
      • Wymiana międzynarodowa
      • ..
    • Bezpieczeństwo
      • RODO
      • Bezpieczeństwo
      • Inspektor ochrony danych
      • Cyfrowobezpieczni
      • Cybernauci
  • Organizacja
    • Matura 2023
      • Informacja dyrektora CKE o działaniach związanych z wdrażaniem egzaminu maturalnego w Formule 2023
      • Komunikat o materiałach i przyborach pomocniczych w 2023 r.
    • Kształcenie zawodowe
      • Kursy
      • Powiatowy Cech Rzemiosł i Przedsiębiorczości
      • Jawne zadania egzaminacyjne (część praktyczna) lato 2022
      • Komunikat CKE egzaminy zawodowe Formuła 2019
    • Wydarzenia
      • Komunikaty
        • Aktualności uczniowskie
        • Informacje dla nauczycieli
        • Komunikaty dla Rodziców
      • Konkursy, turnieje
        • Fryzjerskie
        • Cukiernicze
        • Piekarnicze
        • Kulinarne
      • Nasze osiągnięcia
      • Dni wolne
      • Zebrania z rodzicami
    • Nauczanie zdalne
      • Moodle
      • Office 365
      • Plan lekcji
      • e-Dziennik
  • Praca szkoły
    • Dla ucznia
      • e-Dziennik
      • Plan lekcji
      • Godziny skróconych lekcji
      • Wykaz podręczników
      • Duplikaty świadectw i legitymacji
      • Prawa ucznia
    • Dla rodzica
      • e-Dziennik
      • Plan lekcji
      • Wywiadówki
      • Rada Rodziców
      • Wychowawcy klas
      • Ubezpieczenie uczniów
    • Wychowanie i profilaktyka
      • Pedagog szkolny
      • Profilaktyka uzależnień
    • Koła i zespoły
      • Koło PCK
      • ZSZ Militarni
    • Kącik językowy
      • Dla wszystkich
      • Dla maturzystów
      • Język obcy zawodowy
    • Żyj zdrowo
      • Zdrowe żywienie
      • Aktywność fizyczna
      • Zdrowie na talerzu
      • Wydarzenia
  • Zasoby
    • Pliki do pobraniaWażne dokumenty, plany, wymagania
    • Archiwum informacjiArtykuły opublikowane w poprzednich latach
    • Galeria zdjęć
  • Rekrutacja 2023-2024
    • Regulamin rekrutacji
    • Rekrutacja - Elektroniczna Vulcan
    • Branżowa Szkoła I stopnia nr 2
      • Blacharz
      • Blacharz samochodowy
      • Cukiernik
      • Elektryk
      • Elektronik
      • Fotograf
      • Fryzjer
      • Kelner
      • Lakiernik samochodowy
      • Kucharz
      • Murarz-tynkarz
      • Mechanik pojazdów samochodowych
      • Monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie
      • Monter sieci i instalacji sanitarnych
      • Operator obrabiarek skrawających
      • Piekarz
      • Przetwórca mięsa
      • Tapicer
      • Sprzedawca
      • Stolarz
      • Ślusarz
    • Kierunki kształcenia
    • Harmonogram rektrutacji
    • Technikum nr 3
      • Technik żywienia i usług gastronomicznych
      • Technik elektryk
  • Kontakt
  • Start
  • O Szkole
    • Organy i kadra szkoły
      • Dyrekcja Szkoły
      • Rada Rodziców
      • Samorząd Uczniowski
      • Grono pedagogiczne
      • Wychowawcy klas
    • Współpraca zagraniczna
      • Kształcimy zawodowo
      • Projekt Comenius
      • Wymiana międzynarodowa
      • ..
    • Bezpieczeństwo
      • RODO
      • Bezpieczeństwo
      • Inspektor ochrony danych
      • Cyfrowobezpieczni
      • Cybernauci
  • Organizacja
    • Matura 2023
      • Informacja dyrektora CKE o działaniach związanych z wdrażaniem egzaminu maturalnego w Formule 2023
      • Komunikat o materiałach i przyborach pomocniczych w 2023 r.
    • Kształcenie zawodowe
      • Kursy
      • Powiatowy Cech Rzemiosł i Przedsiębiorczości
      • Jawne zadania egzaminacyjne (część praktyczna) lato 2022
      • Komunikat CKE egzaminy zawodowe Formuła 2019
    • Wydarzenia
      • Komunikaty
        • Aktualności uczniowskie
        • Informacje dla nauczycieli
        • Komunikaty dla Rodziców
      • Konkursy, turnieje
        • Fryzjerskie
        • Cukiernicze
        • Piekarnicze
        • Kulinarne
      • Nasze osiągnięcia
      • Dni wolne
      • Zebrania z rodzicami
    • Nauczanie zdalne
      • Moodle
      • Office 365
      • Plan lekcji
      • e-Dziennik
  • Praca szkoły
    • Dla ucznia
      • e-Dziennik
      • Plan lekcji
      • Godziny skróconych lekcji
      • Wykaz podręczników
      • Duplikaty świadectw i legitymacji
      • Prawa ucznia
    • Dla rodzica
      • e-Dziennik
      • Plan lekcji
      • Wywiadówki
      • Rada Rodziców
      • Wychowawcy klas
      • Ubezpieczenie uczniów
    • Wychowanie i profilaktyka
      • Pedagog szkolny
      • Profilaktyka uzależnień
    • Koła i zespoły
      • Koło PCK
      • ZSZ Militarni
    • Kącik językowy
      • Dla wszystkich
      • Dla maturzystów
      • Język obcy zawodowy
    • Żyj zdrowo
      • Zdrowe żywienie
      • Aktywność fizyczna
      • Zdrowie na talerzu
      • Wydarzenia
  • Zasoby
    • Pliki do pobrania
      Ważne dokumenty, plany, wymagania
    • Archiwum informacji
      Artykuły opublikowane w poprzednich latach
    • Galeria zdjęć
  • Rekrutacja 2023-2024
    • Regulamin rekrutacji
    • Rekrutacja - Elektroniczna Vulcan
    • Branżowa Szkoła I stopnia nr 2
      • Blacharz
      • Blacharz samochodowy
      • Cukiernik
      • Elektryk
      • Elektronik
      • Fotograf
      • Fryzjer
      • Kelner
      • Lakiernik samochodowy
      • Kucharz
      • Murarz-tynkarz
      • Mechanik pojazdów samochodowych
      • Monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie
      • Monter sieci i instalacji sanitarnych
      • Operator obrabiarek skrawających
      • Piekarz
      • Przetwórca mięsa
      • Tapicer
      • Sprzedawca
      • Stolarz
      • Ślusarz
    • Kierunki kształcenia
    • Harmonogram rektrutacji
    • Technikum nr 3
      • Technik żywienia i usług gastronomicznych
      • Technik elektryk
  • Kontakt
  • Start
  • Organizacja
  • Kształcenie zawodowe

Kursy

Egzaminy

RANKING TECHNIKÓW 2022

technikum srebro 2022

Kontakt

  • ul. Klonowa 10, 42-700 Lubliniec
  • Telefon: +48 34 3511 432
  • Kom: +48 782 958 310
  • Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  • Facebook
  • RSS

Dla uczniów

  • Kursy
  • Powiatowy Cech Rzemiosł i Przedsiębiorczości
  • Jawne zadania egzaminacyjne (część praktyczna) lato 2022
  • Komunikat CKE egzaminy zawodowe Formuła 2019

Na skróty

  • Urzędowa skrzynka podawczaUrzędowa skrzynka podawcza
  • Strefa klienta ePUAPStrefa klienta ePUAP
  • Biuletyn Informacji PublicznejBiuletyn Informacji Publicznej

Informacje prawne

  • Polityka prywatności
  • Polityka plików cookies
  • Deklaracja o dostępności
  • Klauzula informacyjna
  • Inspektor ochrony danych
© JSzkoła - Nasza Szkoła. Wszystkie prawa zastrzeżone.

Mapa strony

Wróć na górę

Informacje o plikach cookie

Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej...